Nyhetsbrev nr. 4/2017 - 29. mars 2017

 

 

Deltagerforum 2017

Det minnes om Deltagerforum 2017 torsdag 30. mars kl. 16.30 – 19.30.

 

I tillegg til normale årsmøtesaker, får du smakebiter fra NorStellas historie de siste 30 år og et inspirasjonsforedrag knyttet til at fremtiden blir hva du gjør den til. Lene Fjellheim som er profesjonell coach, foredragsholder og fasilitator med utgangspunkt i NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) dvs læren om hvordan du får den venstre og den høyre hjernehalvdelen til spille på lag og gi deg energi, motivasjon og evne til å løse utfordringer. På deltagerforum vil Lene sette fokus på fremtiden og hvordan du kan komme dit med et smil om munnen. Glimrende inspirasjonsforedrag – ord som skaper mening, ord som griper og berører, ord til glede og ettertanke, humor og positiv energi. Lene Fjellheim gir av seg selv. Hun er en energibombe, hun er inspirerende, fantasifull, humørfylt, trygg og sikker. En entusiastisk og dyktig historieforteller med humor og masse energi, omsorgsfull og allestedsnærværende. Du kan lese mer om dette fyrverkeriet av en dame her. Møter du på Deltagerforum 30. mars får du også direkte del i noen av hennes råd illustrert med historier som får deg til å utbryte (for deg selv): Det har jeg ikke tenkt på!

 

lene_fjellheim_540x359.jpg

 

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.

 

Les mer og meld deg på her.


Fokus på offentlige innkjøp 26. april 2017

Onsdag 26. april kl. 14.00 – 16.30 gjennomfører NorStella første nettverksmøte i «Samspillgruppen», og fokus denne gangen er offentlige anskaffelser.

  • En av de store utfordringene med digitalisering av offentlig sektor er holdningene til «kontraktshungrige IT-leverandører» og «navlebeskuende innkjøpere». Men er virkeligheten egentlig så enkel?
    • Ola Holm er direktør for digital transformasjon i Sopra Steria. Han har 20 års erfaring innen strategiutvikling, endringsledelse og risikostyring.
  • Bruk av innovative anskaffelser i offentlig sektor.
    • Erfaringer fra anskaffelsesprosess hos stort Interkommunalt Samarbeid (IKS).

Møtet vil bli gjennomført med korte innlegg/lyntaler og deretter fasilitert meningsutveksling i mindre grupper. Til slutt samles vi og går igjennom «key takeaways».

Møtet er åpent for alle interesserte (så langt det er plass) og finner sted i Polyteknisk forenings lokale «Klubben» i Rosenkrantzgate.

Meld deg på via denne linken.

Utvalg for internasjonal handelsforenkling og eTransport

Utvalg for internasjonal handelsforenkling og utvalg for eTransport inviterer til åpent utvalgsmøte hos NorStella i Grenseveien 92, Helsfyr mandag 15. mai 2017 kl. 9.00 -13.00. Utvalgsmøtene er normalt forbeholdt NorStellas medlemmer, men på dette møtet ønsker vi alle med interesse for internasjonal handelsforenkling og transport velkommen. Se egen artikkel om utvalgets arbeid her.

En forvaltning uten mellomledd?

Sist høst gjennomførte NorStella et godt besøkt møte om Blockchain. Som et ledd i vår møteserie NorStella nye muligheter. Bakgrunnen for dette var at vi ser en fremvekst av nye muligheter i kjølvannet av muligheten, men er de første til å samstemme med Håkon Haugli i Abelia om at mange gjerne skifter samtaleemne eller blir tomme i blikket når temaet bringes på bane.

Les mer her.

Proteksjonisme på fremmarsj?

Den nasjonalstatlige proteksjonismen brer seg i den vestlige verden, og er dårlig nytt for et land som Norge. I internasjonal politikk gjør store land som de vil, små som de må. Civita har analysert holdningene til handelspolitikken rundt om på partikontorene med et valg nært forestående. Resultatet er publisert i en nedlastbar rapport. For de av NorStellas medlemmer som måtte være interessert i dette så finner dere rapporten her.

NorStella årskalender 2017 (rev 05)_540x304.jpg

NorStella tilnærmer seg sosiale medier!

I et forsøk på å nå nye grupper og markedsføre vårt tilbud på bredere basis enn via et tradisjonelt nyhetsbrev har vi nå etablert oss både på Facebook, LinkedIn og MeetUp.

Vi vil bruke disse kanalene til å bekjentgjøre nyheter og aktiviteter for gjennom dette å øke trafikken til www.norstella.no.

Mottoet for denne aksjonen er «Lik oss!»

 

Meld deg av eller på vårt nyhetsbrev her

Tips en venn Skriv ut