Nyhetsbrev 10/2016 - 22. september 2016

 

 

Blockchain konferanse 26. oktober 2016

NorStella inviterer til en formiddag fylt med blockchain! Du vil få en introduksjon til teknologien og en oppdatering av status – er det en revolusjon på gang eller er det bare hype?

 

Du får innlegg fra bransjer som kan oppleve store endringer som følge av denne nye teknologien. Det blir også anledning til å lytte til skeptikerne som snakker om den uventede utviklingen de siste månedene og hvilke konsekvenser dette kan få.

 

Carsten Maartmann-Moe kommer, kommer du?

 

Les mer og meld deg på her.


Teknologi er ikke alt – men gjerne nøkkelen til resten!

I flere nyhetsbrev har vi snakket mye om forretningsmodeller, disrupsjon og endringsledelse. Dette vil vi ikke slutte med. Til det er temaene for viktige til at du som NorStella medlem ikke kan la være å ta stilling til dem.

En av kommentatorene på e24 er strategidirektør i Sparebank 1. Han har i en rekke kommentarer fokusert på dette. Du finner link til dem her.

Effektiv leder med effektive medarbeidere?

McKinsey har med utgangspunkt i til sammen 20 ulike karakteristika funnet at det er fire typer adferd som går igjen hos effektive ledere. Selv når vi nedskalerer til norske forhold, opplever vi egenskapene som representative. Effektive og suksessrike ledere er til 89%:

  1. Støttende
  2. Resultatorienterte
  3. Kreative
  4. Problemløsere

Selvfølgeligheter når de presenteres på denne måten, men tenk etter i egen situasjon. Den du vil ligne mest på har disse egenskapene.

Les mer her.

NorStella tilnærmer seg sosiale medier!

I et forsøk på å nå nye grupper og markedsføre vårt tilbud på bredere basis enn via et tradisjonelt nyhetsbrev har vi nå etablert oss både på Facebook, LinkedIn og MeetUp.

Vi vil bruke disse kanalene til å bekjentgjøre nyheter og aktiviteter for gjennom dette å øke trafikken til www.norstella.no.

Mottoet for denne aksjonen er «Lik oss!»

 

Meld deg av eller på vårt nyhetsbrev her

Tips en venn Skriv ut