Åpen innovasjon - Hva gjør de beste bedre?

open_innovation

NorStella og Open Innovation Lab of Norway arrangerer medlemstreff torsdag 16. mars kl. 15.00 – 18.00 sentralt i Oslo. Alle som melder seg på vil få nærmere beskjed om hvor.

Hva skjer når vi åpner opp for HELT nye måter å løse utfordringene på, og hvilke konsekvenser har det for utviklingen av nye tjenester og forretningsmodeller?

Vi har gleden av å invitere deg til en inspirerende ettermiddag der vi ser nærmere på hvordan den digitale økonomien utfordrer tradisjonelle forretningsmodeller og konsekvenser for ulike bransjer. Vi får et innblikk i mekanismene bak vellykket åpen innovasjon og bryner oss på utfordringene en digital hverdag gir oss alle.

Vi har denne gang invitert 3 flotte innledere;

Dr. Antje Gonera, leder innovasjonsforskning i Nofima kommer for å fortelle oss om en flott bok de nettopp har lansert. Boka er full av gode eksempler på verdien av åpen innovasjon og veien fra forskning til klingende mynt.

Managing partner Sverre Steensen i Unikia, gir oss et innblikk i hvordan den digitale økonomien utfordrer tradisjonell tenkning, og ber oss om å omfavne nye forretningsmodeller og MVP tenkning.

Dr. Johannes Gebauer fra HYVE Innovation Community GmbH gir oss et titt under panseret på Open Innovation Contest Platform – som brukes til innovasjonskonkurranser verden rundt.

Etter innlederne legger vi opp til åpen debatt og Open Cafe workshop. Vi garanterer nye tanker, konkrete ideer og en god porsjon inspirasjon!

Programmet starter kl 15.00 og avsluttes faglig kl 18.00. Deretter er dere alle invitert på SUPERTORSDAG som byr på korte stuntinnlegg, bevertning og mingling.

Påmelding skjer til truls.berg@digitalinsight.no

Hjertelig velkommen til nok et spennende treff!

Med innovative hilsener

Truls Berg Trygve Skibeli
Leder av Open Innovation Lab of Norway NorStella
Tips en venn Skriv ut